Om Stödmodellerna

Det finns olika typer av projekt- och verksamhetsplatser på Stenkrossen, uppdelade i tre olika stödmodeller; Mini som fokuserar på kortare processer, Midi som är anpassade efter lite längre projektutveckling, och Maxi som innebär verksamhetsutveckling i samarbete med Stenkrossen. Möjligheten att ansöka om Mini är tillfälligt stängd.

Bild för - ikon mini.jpg

Mini

Möjligheten att ansöka om Mini är tillfälligt stängd. Stödmodellen Mini passar de projekt inom konst, kultur, och innovation som vill ha en plats på Stenkrossen en kortare tid, t ex ett residens eller genom en kortare projekt-, produktions- eller utvecklingsfas. Som Mini kan du få en plats på Stenkrossen mellan 0 till 3 månader och går bara att söka en gång per projekt.

Här finns mer information om stödmodellen Mini

Bild för - ikon midi.jpg

Midi

Stödmodellen Midi passar aktörer som har en projektidé inom konst, kultur och innovation som de vill utveckla. Som Midi kan du få en plats på Stenkrossen i 1 år.

Här finns mer information om stödmodellen Midi

Bild för - ikon maxi.jpg

Maxi

Stödmodellen Maxi för verksamhetsutveckling passar de projekt inom konst, kultur och innovation som tagit formen av verksamhet, eller som har en pågående verksamhet, som de vill utveckla i samarbete med Stenkrossen.

Här finns mer information om stödmodellen Maxi

Lunds kommun

Kontakt

Växel: 046-35 50 00

Organisationsnummer

212000-1132

Tillgänglighetsutlåtande

Skicka brev

Lunds kommun

Box 41, 221 00 Lund

E-post

stenkrossen@lund.se

Besök oss

Kastanjegatan 13, Lund