POLY

Samtidsverket har bjudit in Sebastian/KASS verk POLY att spelas, hålla workshops och samtala på Stenkrossen i Lund under en veckas residens 25-28 mars 2019 under vilket han tillsammans med Nefeli Oikonomou presenterar det senaste verket POLY.

Poly är en koreografi och ett dansverk. NU resandes till Lund, Stenkrossen, med Samtidsverket. POLY blir pånyttfödd, prövad och presenterad.

Poly är en fiktiv figur. Ett assemblage av kvalitéer, idéer och logiker. Ett tredje alternativ, varken höger eller vänster, utan båda i samma kropp. Varken huvudroll eller statist. Poly är redan ombyggd, en kropp vi inte känner till. Poly är så polyfonisk att fler inte vet vad själv är. Poly kommer mingla med publiken. Poly är inte en figur utan en metafor, eller fler! 

Poly betyder ”många” eller ”mycket”, kan också referera till någon som praktiserar många kärleker. Poly är ett försök att om-tänka mono/poly-gami, relationalitet, intimitet och tankens rumslighet. En kan vara nära på stort avstånd, och distanserad precis bredvid. Med poly-krafter kommer vi lokalisera våra nya inre styrkor, jaga våra interiöra bröstvårtor, och pröva nya tillvägagångssätt för att vara till-sammans ”twogether” eller kanske, ”poly-gether”? Poly undrar vad det skulle innebära att om-definiera queer, en ny start? 

Låt poly-kraften vara med dig!!!"

Lunds kommun

Kontakt

Växel: 046-35 50 00

Organisationsnummer

212000-1132

Tillgänglighetsutlåtande

Skicka brev

Lunds kommun

Box 41, 221 00 Lund

E-post

stenkrossen@lund.se

Besök oss

Kastanjegatan 13, Lund